Bedrijfsfeesten

Op zoek naar een unieke locatie voor een bedrijfsfeest? Harderwold bevindt zich nabij Harderwijk en midden in de natuur. Omgeven door een prachtige golfbaan, water, bossen én natuurlijk het Randmeer. Het terrein beschikt over een eigen grote waterplas met schiereiland van 4500 m2. Ideaal om een mooi feest te vieren en in te richten als bijvoorbeeld festival terrein. 

Bij ons huur je de locatie en kan je zelf de gehele catering (laten) verzorgen, inclusief drank. Indien gewenst helpen wij daar graag bij.

De opties zijn hier eindeloos! We bieden mogelijkheden voor bedrijfsfeesten tot 300 of in buitenlocaties tot wel 500 personen. Is de groep groter dan 500 personen? Combineer dan meerdere locaties. Daarnaast kun je Harderwold ook in zijn geheel en helemaal exclusief afhuren!

Zowel in Brasserie de Albatros als op meerdere eigen buitenlocaties kun je helemaal uitpakken met jouw feest. De locaties zijn compleet naar wens in te richten! 

Wil je de locaties komen bekijken? Plan gerust een afspraak zodat we je rond kunnen leiden!

 • 18.00u – 01.00u
  Festival met muziek, live band & dj 
 • 18.30u – 21.30u 
  Foodtrucks 
 • Extra: silent disco, karaoke, bingo, entertainment
 • 17.00u – 18.00u
  Welkomsdrankje
 • 18.00u – 20.30u
  BBQ / live cooking / menu
 • 21.00u – 01.00u
  Feest met live band + midnight snack
 • 20.00u – 20.30u
  Welkomsdrankje
 • 20.30u – 01.00u
  Feest met muziek, live band en dj
 • 20.00u – 01.00u
  Gedurende de hele avond heerlijke tapas
 • Bovenstaande pakketten kunnen geheel naar wens aangepast worden. Liever zelf een pakket en tijdschema samenstellen? Ook dat is mogelijk. Wij adviseren je graag!
 • Ben je eventplanner? Het is mogelijk om enkel de locatie te huren en zelf invulling te geven aan de catering en verder organisatie.

Locatiehuur

Bij Harderwold huur je een van onze 6 locaties voor een bedrijfsfeest, geschikt voor feesten tot 500 personen. Bij de entree hebben we ruim 200 parkeerplaatsen. Het is mogelijk om op eigen grasvelden te parkeren waardoor er 200 extra parkeerplaatsen aanwezig zijn. Ook per bus is Harderwold zeer goed te bereiken.

 • Brasserie de Albatros 
 • Driving Range
 • The Fairway
 • Birdie Eiland
 • Noordergolf
 • Zuidergolf 

Binnen- en buitenlocatie

Brasserie De Albatros is sfeervol ingericht. We beschikken over een professionele (caterings)keuken en grote bar die van alle gemakken voorzien zijn. Neem plaats bij de openhaard of aan een tafeltje bij het raam en geniet van het prachtige uitzicht. Via openslaande deuren loop je zo naar de permanent overdekte en verwarmde stretchtenten en loop je naar het grote terras met parasols.

Het hele jaar door is het mogelijk om gebruik te maken van onze overdekte terrassen. De strechtenten zijn voorzien van zijwanden die eenvoudig geheel of gedeeltelijk open gemaakt kunnen worden. Harderwold beschikt over eigen meubilair, heaters, verlichting en een mooie grote Joe’s bbq. Wil je de sfeer en styling van jouw feest graag naar eigen wens invullen? Geen probleem, gebruik wat je nodig hebt en we plaatsen overig meubilair in onze opslag.

Onze buitenlocaties zijn een blanco canvas en helemaal af te stemmen op jouw feest!

Wat wij verder te bieden hebben

Events tot 500 personen

In onze brasserie voor ruim 300 personen. Onze ruime buitenlocaties bieden plek tot 500 personen. Is de groep groter? Combineer dan meerdere locaties. Daarnaast kun je Harderwold ook in zijn geheel en helemaal exclusief afhuren!

 

Eigen catering mogelijk

Bij ons kun je de catering voor jouw event helemaal zelf regelen. Je mag uiteraard gebruikmaken van de professionele keuken in onze brasserie! Wil je de catering liever aan ons uit handen geven? Neem contact met ons op zodat wij een mooi voorstel kunnen doen.

Flexibele ruimte

Brasserie de Albatros is onze gezellige binnenlocatie. De ruimte is geschikt voor groepen tot 300 personen. Gebruik ons eigen meubilair en richt de ruimte naar wens in. Meubels gehuurd? Dan bergen wij die van ons gewoon op!

Prachtige omgeving

Harderwold bevindt zich midden in de natuur, omgeven door een prachtige golfbaan, water, bossen én natuurlijk het Randmeer. Harderwold heeft een eigen grote waterplas met schiereiland van 4500 m2.

Ruime parkeerplaats

Bij de entree van Harderwold Events hebben we ruim 200 parkeerplaatsen. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het afzetten van gasten met grote tourbussen. Vanaf de parkeerplaats loop je direct de locatie binnen. 

Bedrijfsfeest organiseren?

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor een bedrijfsfeest bij Harderwold? Wij denken graag met je mee!