Onze eventlocatie

Harderwold Golf en Events (nabij Harderwijk) is een evenementenlocatie in het groen. De opties zijn hier eindeloos! Wil je komen vergaderen, netwerken, teambuilden of lekker barbecueën? We bieden mogelijkheden voor events tot 350 personen. Zowel in Brasserie de Albatros als op meerdere eigen buitenlocaties kun je helemaal uitpakken met jouw event. De locaties zijn compleet naar wens in te richten!

Previous
Next

Wat wij te bieden hebben

Ruime
parkeerplaats

Bij de entree van Harderwold Events hebben we ruim 200 parkeerplaatsen. Vanaf de parkeerplaats loop je direct de locatie binnen. Het is mogelijk om op eigen grasvelden te parkeren waardoor er 350 parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Prachtige groene
omgeving

Harderwold bevindt zich midden in de natuur, omgeven door een prachtige golfbaan, water, bossen én natuurlijk het Randmeer. Harderwold heeft een eigen grote waterplas met schiereiland van 4500 m2.

Events tot
350 personen

De Brasserie heeft ook 2 grote permanente stretchtenten die voorzien zijn van zijwanden die eenvoudig te openen zijn. De brasserie biedt plaats voor maximaal 350 personen.

Eigen catering
mogelijk

Bij ons huur je de locatie en kan je zelf de gehele catering verzorgen, inclusief drank. Indien gewenst verzorgen wij de gehele organisatie van je event, inclusief catering en drank.

 

Flexibele en
Sfeervolle ruimtes

Al onze locaties zijn naar eigen wens in te richten. Liever gebruik maken van wat we al in huis hebben? Ook dat is mogelijk! 

Gezellige brasserie

Onze brasserie De Albatros is sfeervol ingericht. We beschikken over een professionele (caterings)keuken en grote bar die van alle gemakken voorzien zijn. Neem plaats bij de openhaard of aan een tafeltje bij het raam en geniet van het prachtige uitzicht. Via openslaande deuren loop je zo naar de permant overdekte en verwarmde stretchtenten en loop je naar het grote terras met parasols.

Uitbreiden naar buiten?

Het hele jaar door is het mogelijk om gebruik te maken van onze overdekte terrassen. De strechtenten zijn voorzien van zijwanden die eenvoudig geheel of gedeeltelijk open gemaakt kunnen worden. Harderwold beschikt over eigen meubilair, heaters, verlichting en een mooie grote Joe’s bbq. Wil je de sfeer en styling van jouw event graag naar eigen wens invullen? Geen probleem, de basis is in ieder geval aanwezig!

Wat Harderwold
bijzonder maakt

Harderwold is de perfecte locatie voor het organiseren van een zakelijke event. Misschien wil je eerst vergaderen in Brasserie de Albatros, om vervolgens heerlijk te ontspannen met een sub op het water. Samen sluit je de dag af met muziek, een drankje en heerlijke eten uit verschillende foodtrucks. Wat jouw wensen ook zijn; wij bieden alles onder één dak!

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jouw event? Of kunnen wij helpen bij het samenstellen van een mooi dagprogramma? 

Vraag meer info aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Of neem contact
op met Hubert

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je een vraag over onze eventlocatie? Neem contact op met Hubert. Hij staat voor je klaar! 

Telefoon 06 51 09 96 16
E-mail hubert@harderwold.nl

Onze locaties

Brasserie
De albatros

Lees meer

The Fairway

Lees meer

Eagle plas

Lees meer

Birdie
Eiland

Lees meer

Noordergolf

Lees meer

Zuidergolf

Lees meer