Eventbureaus

Harderwold (nabij Harderwijk) is een evenementenlocatie in het groen. De opties zijn hier eindeloos! Wil jouw klant komen vergaderen, netwerken, teambuilden of lekker barbecueën? We bieden mogelijkheden voor events tot 500 personen. Is de groep groter? Combineer dan meerdere locaties. Daarnaast kun je Harderwold ook in zijn geheel en helemaal exclusief afhuren!

Zowel in Brasserie Harderwold als op meerdere eigen buitenlocaties kun je helemaal uitpakken met jouw event. De locaties zijn compleet naar wens in te richten en eigen catering is mogelijk. 

Naast events heeft Harderwold ook een 9-holes golfbaan, Inrange® Driving Range en golfschool. Ook tijdens een event is het mogelijk een golfclinic te volgen, te footgolfen of Inrange® golfspellen op onze Driving Range te doen. 

Naast sportieve golfactiviteiten kun je bijvoorbeeld ook een culinaire, creative, ontspannen of teambuilding activiteit bij Harderwold of in de nabije omgeving doen.

Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden voor jouw event? Of kunnen wij helpen bij het samenstellen van een mooi dagprogramma? Wij staan voor je klaar!

Wat onze locatie bijzonder maakt

Bij Harderwold kun je één van onze 6 locaties huren voor jouw event; Brasserie Harderwold onze Inrange® Driving Range, Fairway, Birdie Eiland, Noordergolf of Zuidergolf. De locaties zijn zeer geschikt voor uiteenlopende events en daarnaast goed bereikbaar voor zowel de opbouw van het event als voor de gasten. Onze buitenlocaties hebben weinig standaard voorzieningen. We stemmen deze namelijk helemaal af op jouw type event. Bij ons is alles mogelijk! Neem ons daarom vooral mee in jouw wensen, dan helpen wij er een onvergetelijke dag van te maken!

 

Gezellige brasserie​

Onze Brasserie Harderwold is sfeervol ingericht. We beschikken over een professionele keuken en grote bar die van alle gemakken voorzien zijn. Neem plaats bij de openhaard of aan een tafeltje bij het raam en geniet van het prachtige uitzicht. Via openslaande deuren loop je zo naar de permanent overdekte en verwarmde stretchtenten en loop je naar het grote terras met parasols.

Uitbreiden naar buiten?​

Het hele jaar door is het mogelijk om gebruik te maken van onze overdekte terrassen. De strechtenten zijn voorzien van zijwanden die eenvoudig geheel of gedeeltelijk open gemaakt kunnen worden. Harderwold beschikt over eigen meubilair, heaters, verlichting en een mooie grote Joe’s bbq. Wil je de sfeer en styling van jouw event graag naar eigen wens invullen? Geen probleem, de basis is in ieder geval aanwezig!

Wat wij verder te bieden hebben

Events tot 500 personen

Onze ruime buitenlocaties bieden plek tot 500 personen. In onze brasserie is plek voor 300 personen. Parkeren kan gemakkelijk bij de ingang; we hebben ruim 250 parkeerplaatsen en 100 extra plekken op omliggend grasveld.

Flexibele binnenlocatie

Brasserie Harderwold is onze gezellige binnenlocatie. De ruimte is geschikt voor groepen tot 300 personen.

Previous slide
Next slide

Organiseer een event bij Harderwold

Wil je graag een event bij Harderwold organiseren en wil je reserveren? Neem dan contact op. Liever eerst de locatie bekijken? Plan dan een locatiebezoek zodat we je rond kunnen leiden.