Events

Harderwold is meer dan alleen een golfbaan. We bieden een indoor en verschillende outdoor eventlocaties voor events tot 500 personen. Is de groep groter? Combineer dan meerdere locaties. Daarnaast kun je Harderwold ook in zijn geheel en helemaal exclusief af te huren!

We zijn makkelijk bereikbaar en centraal gelegen (nabij Harderwijk) in Nederland en hebben parkeergelegenheid voor ruim 250 auto’s; direct bij de ingang. 

Ben je op zoek naar een locatie voor jouw bedrijfsfeest, beurs, congres, borrel of presentatie? Neem contact op om te informeren of jouw datum nog beschikbaar is. Eerst even rondkijken? Plan een locatiebezoek bij ons in zodat we je een rondleiding kunnen!

Bedrijfsfeesten

 

Een bedrijfsfeest vieren op een indrukwekkende locatie? Huur een van onze 6 (buiten)locaties en richt deze volledig naar wens in. We kunnen de complete organisatie uit handen nemen. 

Borrels

Een bedrijfsborrel is de perfecte gelegenheid om weer eens bij te praten met je collega’s en elkaar in een informele setting beter te leren kennen! Combineer de borrel met bijvoorbeeld een foodtruck waar vanuit de lekkerste hapjes worden geserveerd.

Beurzen

Een kleinschalige beurs kan georganiseerd worden in Brasserie Harderwold. De ruimte is flexibel in te richten en beschikt over een professionele bar. Liever buiten? Onder een grote tent maken we alles mogelijk!

Congressen

Op zoek naar een bijzondere (buiten)locatie voor jouw congres? Onze flexibele binnen- en buitenlocaties zijn compleet af te stemmen op de wensen van jouw bedrijf. Harderwold is centraal gelegen in Nederland en zeer goed bereikbaar voor bezoekers.

Presentaties

Brasserie Harderwold is zeer geschikt voor het geven presentaties. We beschikken over beeld, geluid en voldoende tafels en stoelen die we naar wens kunnen opstellen. Liever in de buitenlucht? Kies dan voor ons overdekte terras of één van de andere locaties.

Een bedrijfsevent organiseren?

Wil je graag een event bij ons organiseren? We beantwoorden graag al je vragen en leiden je met liefde rond op onze unieke evenementenlocatie!