Vier kerst of nieuwjaar bij Harderwold!

Bedrijfsborrel in
wintersfeer

Brasserie de Albatros kun je deze winter afhuren voor een sfeervol kerstfeest of nieuwjaarsborrel. We bieden plek tot 350 personen, maar ook kleinere gezelschappen ontvangen we hier graag! Wanneer je met een groot gezelschap komt, kun je tevens plaatsnemen op ons overdekte en verwarmde terras. Geniet rondom de brasserie onder het genot van een hapje en drankje in de buitenlucht van knisperende vuurkorven en misschien wel een mooie sterrenhemel! 

Previous
Next

Brasserie de Albatros

Onze sfeervolle binnenlocatie is tijdens de feestdagen gehuld in kerstsferen! De ruimte is flexibel in te richten waardoor de brasserie geschikt is voor iedere setting; of je nu wilt borrelen of los wilt gaan op de dansvloer! De mooie grote bar en grote cateringskeuken is ook geheel beschikbaar.

Eigen catering op locatie

Harderwold biedt de vrijheid om jouw favoriete cateraar mee te nemen naar de locatie. Of het nu gaat om klassieke catering of een aantal food trucks. Ben je nog op zoek naar inspiratie of een cateraar voor jouw feest of borrel? Wij denken graag mee en brengen je in contact met leveranciers.

Oneindige mogelijkheden

Borrelen in de brasserie of liever een knallend feest in de avond? Kom je met een klein gezelschap of juist met een grote groep? Maak je gebruik van ons meubilair of regel je eigen styling? Bij Harderwold is het jouw eigen feestje! Wij bieden een sfeervolle locatie die helemaal naar wens aan te passen is.

Plan jouw event

Wil je een op maat gemaakt feest organiseren om het jaar knallend af te sluiten? Of ben je als eventplanner op zoek naar een geschikte locatie voor een klant? Harderwold is centraal gelegen in Nederland (nabij Harderwijk) en zeer goed bereikbaar met de auto. Geen all-in arrangementen, maar culinaire en creatieve vrijheid om jouw event tot een succes te maken! Meedenken kunnen we natuurlijk wel, want wij kennen de omgeving en haar aanbod op ons duimpje! Ben je benieuwd naar de sfeer en mogelijkheden? Bel ons of kom langs voor een locatiebezoek!

Wat Harderwold
zo bijzonder maakt

Harderwold is een unieke eventlocatie in het midden van Nederland. We beschikken over een brasserie, vergaderzaal, verschillende (overdekte) terrassen en meerdere buitenlocaties. Dicht bij de natuur zorgt Harderwold voor rust, gezelligheid en een eigen afgesloten plek voor jouw evenement. Harderwold is inzetbaar voor verschillende doeleinden; als feestlocatie, voor vergaderingen, lezingen, beurzen, recepties, teambuilding en outdoor activiteiten. Binnen hebben we plek voor 350 personen, onze buitenlocaties zijn geschikt voor events tot 350 personen. Op zoek naar de perfecte event- & feestlocatie? Wij helpen graag!

Feestelijk
bedrijfsevent

Kom je feestelijk het oude jaar afsluiten of bij ons het nieuwe jaar inluiden? Jullie zijn meer dan welkom!

Binnen- en
buitenlocatie

Het hele jaar door is het mogelijk om gebruik te maken van onze overdekte terrassen. De strechtenten zijn voorzien van zijwanden die eenvoudig geheel of gedeeltelijk open gemaakt kunnen worden. Harderwold beschikt over eigen meubilair, heaters, verlichting en een mooie grote Joe’s bbq. Wil je de sfeer en styling van jouw event graag naar eigen wens invullen? Geen probleem, de basis is in ieder geval aanwezig!

Vraag meer info aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met je op.

Of neem contact
op met Hubert

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of of wil je een locatiebezoek plannen? Neem contact op met Hubert. Hij staat voor je klaar! 

Telefoon 06 51 09 96 16
E-mail hubert@harderwold.nl