Trouwen op Harderwold

Hebben jullie trouwplannen? Kom kennismaken met onze nieuwe trouwlocatie in Midden Nederland, vlakbij Harderwijk. 

De perfecte plek voor jullie liefdesverhaal te midden van het schilderachtige polderlandschap, omringd door groen en de rust van de golfbaan. Bij het vieren van de mooiste dag van jullie leven, biedt onze unieke setting een betoverend decor voor een onvergetelijke bruiloft.

Trouwen bij Brasserie Harderwold

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En welkom bij Brasserie Harderwold! Net buiten Harderwijk, midden in het groene polderlandschap. Maak van jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring. Neem contact met ons op voor meer informatie over het plannen jullie droombruiloft op de golfbaan. Wij kijken ernaar uit om samen met jullie de magie van de liefde te vieren op deze betoverende locatie. 

 

Jullie perfecte dag

Bij Brasserie Harderwold begrijpen we dat elke bruiloft uniek is. Onze brasserie biedt een sfeervolle omgeving, zowel binnen als in onze stretchtent en op ons sfeervolle terras met uitzicht over de golfbaan. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie met een select gezelschap of een groots feest met al jullie vrienden en familie, wij staan klaar om jullie ideeën uit te voeren.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een groot feest met live band of DJ? Foodplein met verschillende foodtrucks? Bruiloft in festivalstijl op jullie eigen privé eiland? Overnachten in een luxe villa of gezellig met een groepje campers? Alles kan!

 

Enthousiast team

Met 2 nieuwe, enthousiaste eigenaren met ruim 20 jaar ervaring in de trouwbranche, begrijpen wij als geen ander dat jullie dag perfect moet zijn! Wij staan te popelen om jullie te helpen met het plannen van elk detail van jullie trouwdag, van ceremonie tot de laatste dans!

 Ons gastvrije team beleeft er plezier aan jullie te ontvangen en jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen! Onze chef-koks zorgen voor de culinaire invulling die past bij de bijzondere aard van jullie dag. Van smaakvolle hapjes tot een heerlijk diner of buffet. Onze ervaren eventplanners werken nauw met jullie samen om jullie te ontzorgen, zodat jullie kunnen genieten van de aanloop naar jullie trouwdag.

 

Wat wij verder te bieden hebben

Jullie perfecte dag in de polder

Op zoek naar een trouwlocatie die de charme van het platteland combineert met de elegantie van een golfbaan? Bij ons beleven jullie een droombruiloft te midden van de uitgestrekte weilanden en waterende. Met een panoramisch uitzicht over het polderlandschap , wordt jullie ceremonie adembenemend en om nooit te vergeten. 

 

Ceremonie op maat

Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie aan de waterkant of een grotere viering op ons sfeervolle terras, wij passen ons aan naar jullie wensen. Onze events professionals staan klaar om jullie te begeleiden bij het plannen van de perfecte ceremonie, waarbij elk detail met zorg wordt behandeld. 

 

Feesten met uitzicht

Laat de festiviteiten voortduren met een spetterend feest op ons sfeervolle feestterrein. Of jullie nu kiezen voor een intieme receptie of een groots feest, wij zorgen ervoor dat de dansvloer gevuld is en de sfeer onvergetelijk. 

Vorige slide
Volgende slide

Neem contact op

Ontdek de sfeervolle ambiance van trouwen bij Brasserie Harderwold. Neem vandaag nog contact met ons op via brasserie@harderwold.nl of 033-3030771 om een rondleiding te plannen, meer te weten te komen over onze mogelijkheden en te bespreken hoe wij jullie droombruiloft werkelijkheid kunnen maken. De koffie staat voor jullie klaar.